Monarch 7

С изключителната ширина на зрителното поле, разделителната способност и яркост, серията оптични прицели MONARCH 7 е връх на съвършенството в производствената линия на Nikon. Обективите с изцяло многослойно покритие увеличават максимално предаването на светлината и правят изображенията не само ярки, но и кристално ясни с добър баланс на цветовете. Издръжливостта на оптиките от серията MONARCH 7 се гарантира от гравирания стъклен визирен кръст и солидната, монолитна 30 мм. тръба, която е удароустойчива, водоустойчива и устойчива на изпотяване. Бързо фокусиращият окуляр и дългото очно разстояние правят точното прицелване лесно в целия диапазон на увеличение, а яркостта на осветения визирен кръст може да бъде регулирана в 32 плавни степени.

MONARCH 7 1-4x24 IL

MONARCH 7 4-16x50 SF IL

ПО-ДОБРА ВИДИМОСТ ЗА ПО-ЛЕСНО ПРИЦЕЛВАНЕ
Където и когато ловувате, системата за осветяване на MONARCH 7 IL ще ви помогне да се приспособите към условията с лекота. Осветената точка е оригинална разработка на Nikon, като ви позволява да регулирате настройката на интензитета от изключително тъмен до много ярък, в диапазон от 32 плавни стъпки. С подобрената видимост забелязването на вашите цели е по-лесно от всякога.
ШИРОКО ЗРИТЕЛНО ПОЛЕ И ПОВЕЧЕ ОПЦИИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ
Широкото зрително поле ви позволява да откривате и проследявате целта си с лекота, докато 30-милиметровата тръба осигурява повече възможности за регулиране по хоризонтала и вертикала, което предоставя универсалност и гъвкавост при всякакви условия. Чрез функцията за мигновено връщане на фабричните настройки с пружина може да бъде извършвано прецизно регулиране, което опростява задаването на настройките.
ЕРГОНОМИЧНА И УДОБНА КОНСТРУКЦИЯ
Ергономичният дизайн на функцията за контрол на осветяването прави регулирането на интензитета на светлината и нейното включване и изключване безпроблемно, с натискане просто на един бутон. Голямото очно разстояние предпазва веждата ви дори при съвременните мощни оръжия с голям откат, а окулярът с бързо фокусиране позволява изключително лесни настройки.
СТАБИЛЕН И ИЗДРЪЖЛИВ ПРИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ
MONARCH 7 IL предоставя отлични характеристики независимо от условията. Той е устойчив на вода, мъгла и удари, което го прави здрав, издръжлив и надежден. Където и да ви отведат вашите ловни пътешествия, той е готов за действие – можете да разчитате на него.